Velkommen til
City-Ejendomme Aalborg

 

City-Ejendomme Aalborg har eksisteret siden 1991 og ejes og drives af Hans Andersen. Vi har primært udlejningsejendomme i Aalborg midtby og gågaderne, hvor lejeniveauet for lejeboliger er fra ca. kr. 3.400.- pr. mdr. og opefter. Lejlighedernes størrelse er fra ca. 48 kvadratmeter og op til 300 kvadratmeter. Ejendommene har typisk butikslejemål i stueplan og kontorer, liberalt erhverv og lejeboliger  på øvrige etager.

Boliger
Bedre boliger til rimelige priser. Det er vigtigt for os at servicere lejerne og være behjælpelige. Det vil sige, at vores lejere skal være tilfredse med at bo i vores lejligheder. Hvis vi får en henvendelse om et evt. problem, ligger det os meget på sinde at løse dette så hurtigt som muligt.

Vi renoverer lejlighederne løbende, så de fremstår i en pæn og vedligeholdt stand.

De ledige lejligheder annonceres løbende på vores hjemmeside.

Erhverv; Retail og kontor.
Vi er bredt repræsentereret i gågaden såvel som midtbyen med flere butikslokaler samt kontorlejemål. Lokalerne er velbeliggende på bedste placering og ejendommenes og lokalernes stand er generelt af høj standard.

Søger du ledige lokaler er du meget velkommen til at kontakte os direkte eller se ledige lejemål her på siden.

Telefonnumre vedr. akut hjælp i forhold til bl.a. vvs, se venligst under Leje info.

Faktura udstedt til City-Ejendomme Aalborg samt Vår Invest Ejendomme ApS bedes sendt til følgende mailadresse: faktura@cityejendomme.dk

 

DT Plus Lotte